Po mua cila ngjyrë më shkon?

September 29, 2008 · Print This Article

Ke flokë të zinj, biondë apo gështenjë? Lëkura jote është e çelët, e grunjtë  apo e errët? Cilat ngjyra të shkojnë më shumë duke u bazuar në ngjyrën e tipareve? Ja këshillat tona

Lëkurë dhe flokë të çelët

Nëse ke lëkurë të qartë, sy blu, të gjelbër ose ngjyrë lajthie dhe flokë biondë, të kuq ose gështenjë të qartë

Zgjidh

Blu

Të gjelbër (sidomos nëse je kuqe)

Rozë, nuancat e vjollcës

Tonet e ngjyrës së kuqe të errët

Gri

Të zezë

 

Shmang

Nuancën e verdhë

Tonet portokalli

Tonalitetet bezhë: e bardhë e pisët, shampanjë

 

Grimi

Për sa i përket trukut, zgjidh pluhurat e argjendta dhe blu. Nëse të pëlqejnë bizhuteritë, zgjidh argjendin ose arin e bardhë

 

 

Lëkurë e hapur dhe flokë të errët

Nëse ke ngjyrë lëkure të qartë dhe sy të zinj ose kafe të errët. Flokët janë të zinj ose gështenjë e errët

 

Zgjidh

Blunë e thellë

Të kuqen dhe rozën ndezur, në përgjithësi ngjyrat me shkëlqim

Të gjelbrën ushtarake

Të zezën

 

Shmang

Tonet pastel

Kafen,

Bezhën

Të bardhën

 

Grimi

Zgjidh një makijazh me ngjyra të ngrohta në ngjyrat e tokës dhe bizhuteri të arta.

 

Lëkurë ngjyrë gruri, flokë të çelët

Nëse ke lëkurë të grunjtë ose të errët dhe sy të kaltër ose të gjelbër të çelët. Flokët janë biondë ose gështenjë e hapur

 

Zgjidh

Tonet bezhë, sidomos ngjyrën shampanjë

Të gjelbrën

Tonet e kafes

Portokallinë

Të kuqen

 

Shmang

Të zezën

Ngjyrën bordeaux

Blunë e errët

Të bardhën

 

Grimi

Truku duhet të jetë kafe në të artë ose bezhë, kurse bizhuteritë të arta

 

Lëkurë ngjyrë gruri dhe flokë errët

Nëse ke lëkurë ngjyrë gruri ose të errët, sy gështenjë të hapur ose të errët, flokët të zinj ose gështenjë të errët

 

Zgjidh

Blunë, sidomos atë të errët

Jeshilen e errët

Tonet e rozës

Të zezën

Tonet gri

Portokallinë

 

Shmang

Të verdhën

Bezhën

 

Grimi

Zgjidh një makijazh të argjendtë ose blu në tone të ftohta, kombinuar me bizhuteri prej argjendi ose ari të bardhë

Comments

Got something to say?