Fustane Mature - Prom Dresses

June 4, 2008 · Print This Article

Erdhi Vera edhe me vete solli sezonin e maturave dhe dasmave, dhe ne si femra qe jemi, duam te dukemi me te bukura ne mbremje. Me poshte jane fustane te modes se fundit per maturantet dhe per dasmoret.


Terani Couture Dress

$270.00


Fustani nga Jovani

$499.00

(fotografia eshte bere ne Shqiperi dhe modelistja eshte Shqipetare)


Paris Prom Dress

$278.00


Sherri Hill prom dress

$440.00


Short Strapless Dress with Bow

$109.00


Mauri Simone 311 Strapless Dress

$158.00


Cute Homecoming Dress

$198.00


Scala Sequin Eva Longoria Dress

$158.00


Scala Homecoming Dress

$178.00


Sexy Black Dress

$178.00

Comments

14 Responses to “Fustane Mature - Prom Dresses”

  1. Eliona on June 4th, 2008 1:30 pm

    I love the dress by Jovani… it looks hot!

  2. skampa on June 4th, 2008 5:08 pm

    that one Lona and the last long dress SOO HOT!

  3. samire on June 7th, 2008 1:29 pm

    shum bukur femna me fistonin e sheri hill jom nga peja

  4. koko on July 20th, 2008 2:51 am

    shum te bukura femrat po edhe fustanet haha tung

  5. dona on September 4th, 2008 9:42 am

    Shum shum t’buker.Perfect.

  6. nita on September 4th, 2008 9:43 am

    S’ka ku shkon ma buker.Brrravo.

  7. dona on September 4th, 2008 9:45 am

    Shum buker.Prefect.

  8. fitora on September 24th, 2008 6:50 am

    tung shum te bukra fustanet po me shum me pelqejn kjo me ngjyr te zez dhe me ngjyr kafe teper jan te mira po edhe kto vajzat jan te bukra ju pershendes ciao klm.

  9. ylberi on October 3rd, 2008 5:05 pm

    po dona beli ktu———ja dona beli ihr

  10. x-persona on March 27th, 2009 2:57 pm

    aaaaaaaaa fustana ma te bukur skum pa aaaaaaaa po palidhje

  11. X PERSON on April 2nd, 2009 8:11 am

    wooooooooooooooo chfar fustane te bukura paska aa

  12. bardha on April 8th, 2009 6:09 am

    qaj i pari shum i mir a qert nuk po dalin

  13. aulona on April 8th, 2009 5:29 pm

    krejt te mir …….?

  14. rozi on April 12th, 2009 8:29 am

    te gjith pa perjashtim ishin fustane cool.

Got something to say?