Makiazh

Fytyra përsoset me rregulla

January 11, 2009 · Ler nje Koment 

1. Primer-at Quhen kështu produktet që aplikohen para trukut. “Mund të jenë xhelëra të tejdukshëm ose me ngjyrë, që e bëjnë të lëmuar lëkurën, mbushin gropëzat, i japin shkëlqim, rregullojnë prodhimin e yndyrës, sigurojnë qëndrimin e fondotintës”, shpjegon Rajan Tolomei, make-up artist për Max Factor. “Për ne që punojmë me grimin, janë një domosdoshmëri e vërtetë”. Në praktikë, duhet të jenë hapi i parë i rutinës së grimimit tuaj. 2. Arti i higjienës Para së gjithash… “Për të aplikuar fondotintën, ka nga ato që... [Lexo artikullin e plote]

Featured Photos

dressdressDRESSTIRANA ALBANIAplaku dhe top modeljaGjirokaster